top of page

OVER ONS

Achter de twee grote poorten in de Boekhoutstraat in Hekelgem, bevindt zich een moderne bakkerij waar nog op ambachtelijke manier brood en andere specialiteiten worden gebakken. Kom meer te weten over ons verhaal...

Over ons Bakkerij Vermoesen

AANBOD

 

Onze producten worden nog steeds elke dag op dezelfde ambachtelijke wijze klaargemaakt zoals het vanaf 1956 gebeurde. Met oog voor kwalitatieve grondstoffen en passie voor het vak, leveren we de beste producten af. We bieden een ruim assortiment aan van brood, klein brood, koffiekoeken, gebak en patisserie aan zowel particulieren als professionals.

Particulieren kunnen bij ons terecht in onze vestiging in Affligem, verscholen achter de twee grote poorten in de boekhoutstraat.

Ook is er elke dag steeds vers brood te verkrijgen in onze automaten! 

Daarnaast leveren wij ook aan bedrijven zoals koude bakkers, restaurants, supermarkten, slagers, etc. Ook interesse om onze producten aan te bieden in jouw bedrijf? Neem gerust contact op!

3 GENERATIES 

Bakkerij Leon Vermoesen & Zonen werd opgericht in 1956 door Leon Vermoesen, die zelf ook afkomstig was uit een bakkersfamilie die teruggaat tot in de vroegere jaren 1700. 

Eddy en Freddy, twee van zijn zonen, waren al sinds kind gebeten door het bakkersleven en zijn er dan ook op jonge leeftijd mee ingestapt. Samen hebben ze hard gewerkt om de bakkerij uit te bouwen tot waar ze vandaag staat, een gevestigde waarde in Affligem en omstreken.

Jammer genoeg hebben we in december 2014 afscheid moeten nemen van Leon op 82-jarige leeftijd en ook in november 2016 heeft Eddy ons op 51-jarige leeftijd veel te vroeg heeft moeten verlaten. Sindsdien stond Freddy er alleen voor, hoewel Madeleine, de vrouw van Leon, nog elke dag brood staat te snijden en te verpakken.

Maar sinds oktober 2018 is nu ook de 3de generatie aanwezig in de bakkerij. Isabeau, de jongste dochter van Eddy, zet samen met haar man Mathias de bakkerij verder. Blijkbaar zit het bakkersleven in het bloed!

Ons aanbod Bakkerij Vermoesen
bottom of page